sunnuntai 2. lokakuuta 2011

Osuma kultasuoneen, eli Kaarinan MLL:än kirppis

Vielä aamusta olin ihan kahdenvaiheilla...mennäkö vaiko eikö. Mutta päätin sitten kuitenkin mennä. Ja se oli kerrassaan hyvä päätös.

Kaarinan MLL:än kirppis on aina ollut suosittu ja olen sekä myynyt, että ostanut siellä hyvin. Mutta tämä tämänpäiväinen oli jotakin ihan uutta. Siis aivan käsittämätönä. Myyntisaleja oli 2 ja molemmat olivat tupaten täynnä myyjiä. Arviolta myyntipaikkoja taisi olla noin 60-70. Ja kun "haastattelin" järjestäjiä, selvisi että pöydät oltiin myyty loppuun 3 tunnissa. Aikamoista. 
Mutta ei tässä vielä kaikki...jos myyjiä oli paljon, niin ostajia oli sitten jo ihan älytön määrä. Paikka oli niin täynnä ostajia, että se tuntui tietyllä tapaa menevän jo vähän överiksi. Pöytien koluaminen oli jopa joissakin kohdin täysin mahdotonta, sillä siellä tönittiin edestä, takaa ja sivulta. Se vähän harmitti, mutta en mä kyllä ihan heti keksi että miten kirppiksen saisi järkättyä siten, että siellä olisi ollut väljempää. En tidä onko heillä isompia tiloja (mitäköhän kokoluokkaa on Vapari?) mutta jos niitä löytyy, niin niiden käyttöä kannattaa harkita :D

Kiersin kyllä sen ruokasalipuolien, mutta siellä oli tosiaan niin ahdasta, etten päässyt kuin muutaman pöydän ääreen, enkä löytänyt niistä mitään. Liikuntasalissa oli väljempää ja siellä mahtui vähän paremmin tonkimaan :) Löysin pari kivaa myyntipöytää ja yhden, jota voisin omalla kohdallani kutsua jopa kultasuoneksi. 
Esikoinen sai siitä kojusta vinon pinon uusia vaatteita ja kuulemma kaikki vaatteet oli likan mielestä kivoja, eli en tehnyt yhtään hutiostostakaan. Nykyään tyttö vaikuttaa jo melko paljon itse pukeutumiseensa, mutta olen sitten koittanut ostaa sitä mistä tiedän tytön tykkäävän, eli mustaa ja Hello Kittyä. Äitinä kuitenkin haluan tytön vielä pysyvän "pienenä", joten muutama pinkki ja vaaleanpunainen vaate on mielestäni kaappiin mahdutettava niiden mustien vaatteiden joukkoon. Ja mielellään niitä välillä päälläkin näen :)

Vaatteet on jo pesukoneessa, joten tällä kertaa jää koot merkkaamatta, kuin myös osa merkeistä, kun en muista. Mutta esikoisen vaatteet ovat kokoa 140-152 cm, eli siihen väliin ne kaikki sijoittuu :)


 Neulehuppari 104 cm 1€

 Tossut koko 28, 2€

 Viking kengät koko 27,  10€

Tossut koko 26-27, 0,50€


Esikoisen vaatteista maksoin könttäsummana 30€. Varsin edullista :)
 Disney

 Sanrio

 H&M

 H&M

 H&M

 Benetton

 H&M

 KappAhl

 Lindex

 Puma

 Sanrio

 Benetton

 caprit

KappAhl

 H&M 

H&M
 kylpytakki


Kirjoista ja DVD-levyistä maksoin könttäsummana 10€. Nämä kaikki menevät pukinkonttiin :)




2 kommenttia:

  1. Kivoja löytöjä :) Itseäni harmittaa kun en pääse 9pv täällä olevaan mll:n kirppikselle kun ollaan turkissa :D :/

    VastaaPoista
  2. Kiitos :)

    Ja mä vähän luulen, ettet sä muista siellä Turkissa ollessas koko kirppistä :D Hyvää reissua!

    VastaaPoista