lauantai 1. lokakuuta 2011

Seinäjoki calling! Nyt on kierretty Kirpputori Lakuden shoppis

Ei taida ihan heti tämä tyttö tehdä uutta reissua Seinäjoelle, joten kun siellä kävin, niin pakkohan sitä oli päästä kirppistelemään uusille kulmille :D

Tein muutama päivä sitten pikagoogletusta ja totesin, että Lakeuden shoppis oli hotellimme lähellä ja siellä saattaisin ehtiä nipinnapin käväisemään, jos oikein pikapikaa sen kiertäsin. Ja niin sitten tein ja kovin kivaa oli. Aikaa olisi kyllä saanut olla kirppiksen kiertämiseen enemmän, kuin sen 20 min, mutta kyllä siinäkin ajassa jo ehti tekemään löytöjä :)

Kirppis itsessään oli aikalailla samaa kokoluokkaa loosimäärältään, kuin Turun KCL...ehkä inanverran pienempi. Joskin ehdin vain kiertämään sen tavallisen loosiosaston, enkä siis edes vilkaissut, mitä oli siellä "kalustepuolella". Kirppiksellä oli iso, ikkunallinen lasten leikkihuone, joka vaikutti todella kivalta, eli siitä ehdottomasti plussaa tälle kirppikselle. Muutoin se oli vähän hallimainen, mutta ihmekös tuo, kun se kerta oli hallissa teollisuusalueella. 

Porukkaa siellä oli pilvin pimein, eli kyllä siellä oli ihan yhtä paljon väkeä, kuin Turun seudun kirppiksilläkin. En ole järin innokas kirppisten viikonloppukiertelijä, kun siellä tosiaan on aina niin kova tungos, mutta kyllä mä olisin viihtynyt Shoppiksessa vielä toiset 20 min, jos siihen olisi ollut mahdollisuus :)

Hintataso oli ehkä inan verran kovempi, kuin Turun seudulla, mutta kyllä siellä joukossa oli hyvää ja halpaakin. Mikäli asuisin Seinäjoella, niin ihan ehdottomasti kävisin tällä kirppiksellä useamminkin. Aika huono tässä on 20 min käynnin jälkeen alkaa suosituksia antamaan, mutta jos niin voisi tehdä, niin sen tekisin. 

Seinäjoki itsessään oli melko metkannäköinen paikkakunta. Alkuun en äkännyt, että miksi se näytti niin kummalliselta, mutta mulle vinkattiin mistä se hassu ulkonäkö johtui. Seinäjoki oli pelkkää tasaista alaa. Siellä ei ollut mäkiä! Siis niinkuin kai lainkaan! Ainakaan mä en törmännyt, kuin sellaisiin minipieniin, joita ei voi mäeksi kutsua. Olo oli vähän, kun olisi josakin videopelissä ollut, mistä puuttuu kokonaan sellainen tietty ulottuvuus. Nähtiin kyllä se sinne rakennettu iso mäki, jota piti kuulmemmani mukaan kutsua kohteliaasti vuoreksi, mutta sitä ei lasketa oikeaksi näeksi, kun se on sinne kuulemma erikseen rakennettu :D

Yksi asia Seinäjoella on varmasti parempi kuin meilläpäin...siellä ei tartte pyöräillä ylämäkiä!!!

Mutta palatakseni vielä vähän tuohon kirppistelyyn...löysin sieltä keksimmäiselle ihanan Burberryn mekon. En tiedä olisinko ihan tuota summaa maksanut ko. mekosta Turun seudulla, mutta nyt ei ollut se raha niinkään merkittävässä roolissa, vaan esineen muistoarvo. On kiva pukea mekkoa keskimmäisen päälle ja muistella, että se on ostettu Seinäjoelta :)

Mukaan tarttui taas muutama kirja joista osa menee pukinkonttiin. Lisäksi löysin uuteen keittiöömme (rempaasin sen muutama päivä sitten) aivan täydellisesti istuvan kirjatuen, johon voin aina kokatessani (eli sen kerran kuussa) laittaa keittokirjan, jotta sitä on helpompi lukea. Ehkei mene sitten se ruokakaan niin pieleen?


 Burberry mekko koko 4, 12€

 Moomin kylpytakki 110 cm 3€

 Kirjat 2€/kpl

 Kirja 3€

 Kirja 0,20€
Seinäjoen kirjastosta aikoinaan poistettu...jotenkin ihanaa, että kirjan kiertokulku yltää 
tänne reilun 300 kilometrin päähän :)

Kirjatuki 6€


5 kommenttia:

  1. On se kivaa käydä välillä uusilla hoodeilla tsekkaamassa tarjonta! :) mäkin kävin Salossa radiokirppiksellä ja tein kivoja löytöjä =)

    Hmm.. kokkaaks sun mies sitten yleensä jos noin harvoin itse kokkaat?! :D

    Huomisia Kaarinan kirppislöytöjä odotellessa.. itse menen kanssa lastentarvikekirppikselle huomenna, pitäisiköhän munkin vihdoin perustaa se oma blogi kirppis-ym jutuille?! :P

    Niin ja Seinäjoesta vielä, ei sitä turhaan kutsuta Pohjanmaaksi! ;P (se on muuten hauska, miten sen huomaa aina Tuurin kyläkauppaan ajaessa kuinka maisema on yhtäkkiä ihan plättyä!)

    VastaaPoista
  2. Saloon olen kyllä menossa uudemman kertaa, kun vaan tulee semmoinen hyvä hetki, jolloin sinne ehdin :)

    Juu, meillä mies tekee pääsääntöisesti ruoat. Kyllä mä olen jotain aina sillointällöin yrittänyt räpeltää, mutta sanotaanko niin, ettei tuo keittiöpuoli kuulu mun vahvuuksiini. Mä ennemmin rakennan ja nikkaroin :D

    Mä olen edelleen kahden vaiheilla, että lähteäkkö vaiko eikö lähteä Kaarinaan. Jos sieltä meinaa löytää jotakin kivaa, siellä kannattaa olla klo 10, mutta kun mulla on ikäänkuin päällekkäinen meno. Enkä vielä tiedä kumman valitsen tälle päivälle. Mutta mahdollisesti siis törmäämme Kaarinassa tänään :)

    Ja perusta ihmeessä se blogi. Mä tykkään seurailla myös muiden löytöjä :)

    VastaaPoista
  3. Kyllä sielläkin mäkiä on. Tai ainakin se jouppiska laskettelurinne ja sit kun menee kouluun/sairaalaan niin on se hemmetin sairaalanmäki. (olen käynyt lähihoitaja opiskelut tuolla sairaalanmäellä ja prkl sitä mäkeä)

    Ja paljon kirppiksiäkin löytyy tosin vähän sivummalta osa.

    VastaaPoista
  4. Kiva kuulla, että olet näillä kulmilla piipahtanut. Itse löysin juuri shoppikselta hyväkuntoisen franklin kirjan 0,30e ja pluto äitinä kirjan 0,50e. Että kyllä siellä halpojakin juttuja löytää. :)

    VastaaPoista
  5. Sanna: Google tiesi tosiaan kertoa, että siellä on melkolailla monta kirppistä. Valitsin hotellia lähinnä olevista sellaisen, jota oltiin eniten netissä kehuttu :)

    Ja sairaalassa en (onneksi) käynyt, joten multa jäi se mäki sitten tosiaan näkemättä :D

    Maritz: Tuo munkin Miina ja Manu-löytöni oli ihan ilmainen, eli ei siellä tosiaan kaikki loosit olleet hinnakkaampia, kuin mitä meillä täällä. Ja vastaavasti täälläkin päin on törkyhintalooseja :)

    VastaaPoista