tiistai 1. marraskuuta 2011

Jos en löydä kirppikseltä, ostan kaupasta

Poikkeuksellisesti taas pitkästä aikaa kirppiksiin liittymätön postaus. Tai liittyy tämä sen vertaa, että etsin kyllä tätä kovasti kirppikseltä, mutten löytänyt. Joten hain sitten kaupasta :)

Blogiani luultavasti lukee pääsääntöisesti naiset, joten ajattelin jakaa eteenpäin vinkin, jonka itse löysin blogimaailmasta ja jonka saattaa olla hyödyksi ehkä jollekulle teistä?!?

Tiedättehän te sellaiset kivat aluumiiniset meikki/kosmetiikkaboxit, joita mm. maskeeraajat käyttävät? Niillä on hintaa aika paljon, joten mulla ei sellaista ole koskaan ollut. En kyllä ole maskeeraajakaan, mutta halusin silti itselleni sellaisen boxin. En mä kyllä omista kovinkaan suurta meikkiarsenaalia, mutta mulla on sille vähän toisenlainen käyttötarkoitus. Ostin kynsistudion, jolle pitää saada järkevä säilytyspaikka kaikkine tippeineen, viiloineen, geeleineen yms. Jos ne eivät ole turvassa lapsilta, on ne levitettyä olohuoneen matolle ja sohville. Ja sitä en halua. Niinpä sitten lähdin pohtimaan ja googlettamaan, että mistä moisen boxin saisi...ja mielellään halvalla.

Tässä on mun ihana boxini. Arvatkaapa huviksenne mistä sen ostin?



Bauhassista! Ja hintaa oli piirunverran vajaa 40€.

Se tosin kulkee siellä nimellä "työkalupakki", mutta ei tuo kyllä mitään työkaluja kestä. Siis oikeasti. Kyllä se varmasti on hyvä meikeille yms. mutta kyllä työkalut vaativat vähän järeämmän pakin.

Pakki avautii päältä kahteen suuntaan ja sen kaikki väliseinät ovat siirrettäviä. Myös pohjan kaikki seinät. OIkein näppärältä vaikutti, kun noita seiniä siirtelin paikoilleen. Mukana tuli myös avaimet ja remmi, jolla pakin saa halutessaan olalle.

Jotta jos joku on vailla meikkiboxia, niin kannattaa suunnata Bauhaussiin :D

2 kommenttia:

  1. Kodin 1 alakerrassa olisi ollut su aamulla etsimäsi salkku...
    Mutta on tuo sinun ostamasi kyllä tilavampi ja hienompi :)

    VastaaPoista
  2. Mä itseasiassa luulin, että tuo mun boxini olisi ollut liian iso. Vaan eipä ollut. Se saattaa jopa jäädä pieneksi, jos meinaan säilyttää siellä kynsistudion ja meikit.

    Joten onneksi en löytänyt sitä Kodin ykkösen boxia, vaan tuon :D

    VastaaPoista