maanantai 21. marraskuuta 2011

Tickettiä, tuunattavaa ja jotakin pukinkonttiinkin

Pyörähden taas PikkuSiilissä ja KCM:ässä. Nuorimmainen on päättänyt aloittaa sodan yöhaalareita vastaan, eli jos hälle sellaisen päälle pukee, hän repii sen pois päältään alta viiden minuutin. Muutaman illan jälkeen katsoin, että on ehkä sitten kätevämpää laittaa ne haaöarit pois ja hankkia tilalle yömekkoja ja paita + housut yhdistelmiä. Joten sellaisia on nyt hakusessa vielä lisää :)

Tein tällä kertaa melko kivan löydön...Ticketin takki esikoiselle. Pienten koossa noita tickettejä tulee aina välillä esiin, mutta koskaan aiemmin en ole käytettynä löytänyt Tickettiä tuolle vanhimmalle likalle. Mutta nyt tosiaan sitten lykästi.

Pukinkonttiinkin saatiin taas muutama paketoitava lisää. Yleensä en osta kirppikseltä uusia tuotteita (jos pöydällä on niitä enempikin), koska en ihan järettömästi pidä trokaamisesta...mutta aina välillä vastaan tulee sellainen tavara, jonka ihan välttämättä haluan. Ja nyt siis kävi niin. Löysin uudet Baby bornin kengät. Pukinkontissa on jo yhdet, mutta nämä nyt löytämäni ovat little baby bornille, eli sille pienemmälle, joka oli vielä kengätön. Vaan eipä ole enää joulun jälkeen :)

Lisäksi löysin vielä lisää tuunattavaa. Mukaan tarttui nukelle uusi kehto. Olin ajatellut tekeväni moisen itse, mutta tuohon hintaan ei edes puutavaraa kehtoon saa, joten kannatti ostaa käytettynä. Sitä en kyllä vielä pohtinut loppuun saakka, että milloin ajattelin sen ehtiä tuunaamaan. Joulua ennen pitäisi aika moiselle löytyä, jos meinaan sen lahjaksi lapsille antaa. 

Tuunauspino siis senkun kasvaa. Koskakohan sitä pinoa ehtisi vähän purkaamaan? :D

 Disney yöpuku 90 cm 0,50€

 Lindex tunika 104 cm 2€
(meillä on samanlainen jo)

 Ticket to heaven takki 140 cm 35€

 Choco-peli 4€
(pukinkonttiin)

Kehto 4€
(pukinkonttiin)

 Miniastiasto 1€
(pukinkonttiin)

Little Baby Bornin kenhät ja lasit 6€
(pukinkonttiin)

Pieniä joulupalloja lahjojen paketointiin koristeeksi


10 kommenttia:

  1. Aivan mielettömän ihana kehto!
    Olisin itsekin ostanut tuohon hintaan, vaikka meillä on jo se Hello Kitty-versio ja kaksi pinnasänkyä (kirpalta kaikki).

    T: Alaston lohikäärme

    VastaaPoista
  2. Hienoja löytöjä taas!
    Tuo Ticketin takki on tosi kaunis tuossa värissä, muistan nähneeni tuota kuosia vain mustana eikä ollut mielestäni niin kiva.
    Ja kehdon jättäisin ihan sellaiseksi, on mielestäni tosi kaunis noin, siinä on ajan patinaa! :-)

    VastaaPoista
  3. Alaston lohikäärme: ahaa...sä olet siis nukensänkyhamstraaja :D Meillä oli sellainen ihan perinteinen Ikean nukensänky, mutta se oli jotenkin NIIN iso. Tuollainen pienempi on vähän passelimpi :)

    En tosin ole varma mahtuuko baby born tuohon, mutta onneksi meillä on se little baby born...se ainakin mahtuu :)

    Zanne: Mä en ole koskaan nähnyt tuota printtiä...eli oli mulle kyllä ihan uusi tuttavuus.

    Kehdossa oleva ajan patina on ihana...mutta kun siinä on niin ällörumat kukan kyljissä ja päissä :( Ne on saatava piiloon. Sitäkin pohdin, josko vain niihin kohtiin maalaisin jotakin. En tiedä onnistuuko se, mutta kokeilemalla se vissiin selviää :)

    VastaaPoista
  4. Kaunis tosiaan tuo Ticketin takki, yhden ystvän tytöölä on tuo ja viime viikolla kirppiksellä näin myös tuon. Tosin meille liian pieni koko joten jäi sitten sinne.
    Kehtokin on tosi kaunis ja hinta oikein sopiva.

    VastaaPoista
  5. Ystävälläsi on hyvä vaatemaku ;)

    Kahto oli tosiaan oikein passelin hintainen, kun ei tarvinnut kahdesti pohtia hinnan vuoksi että otanko vai jätänkö :D

    VastaaPoista
  6. Oi miten ihana tuo Lindexin tunika! Niiiiiin harmi kun meilläpäin ei kirppareita, mistä voisi tehdä tuollaisia löytöjä... ostaisin HETI!

    VastaaPoista
  7. Takki on kiva. Tykkään tuosta karvareunuksesta ja siitä, että pinkkiä näkyyy vähäsen. Kehto on ihanuus <3

    VastaaPoista
  8. meetuska: Kiitos :) Kuten olen ennenkin sanonut...kannattaa katsella nettikirppiksiä, jos omalla seudulla ei noita perintteisiä kirppiksiä tuppaa olemaan.

    Ja kannattaa vinkata päiväkodille/koululle/MLL:älle, josko joku taho alkaisi moisia järjestämään :)

    Onaha: Karvareunus on mustakin POP :) Ja kehto myös.

    VastaaPoista
  9. NIIN kadehdin turun kirppiksiä, siellä asuessa käytiin monta kertaa viikossa.. Täällä keskisuomessa ei kukaan halua luopua tavaroistaan ;) ja koko kaupungissa onkin vain yksi lastenvaatekirppis..

    VastaaPoista
  10. Vai on siellä keskisuomessa tavaropistaan kiinnipitävää porukkaa :D :D

    Meillä on kaksi lastentarvikekirppistä, mutta harvemmin siellä toisessa tulee käytyä, kun se on meiltä katsottuna vähän hankalan matakan päässä. Mua kun ei tuo parkkeeraus keskustassa hirmuisesti isolla autolla houkuta, eikä meiltä kulje Turun keskustaan edes bussit :D Tai no, kulkeehan ne, mutta pysäkille on muutaman kilsan kävelymatka, eikä se oikein tahdo innostaa...

    VastaaPoista