sunnuntai 8. tammikuuta 2012

Neljäkymmentäkahdeksan!!!

Rustasin tekstin jo eilen, mutta koska kamera sanoi akkunsa osalta sopimuksen irti ja sain kuvat vasta nyt, tulee tämä julkaisu päivän myöhässä :)

Wau! 48 osallistujaa blogini arvonnassa. Ihan huippua :D

Ollaan oltu kipeinä, joten en ole vielä ehtinyt (tai siis jaksanut) käydä kaikkia uusia blogeja läpi, mitä nimimerkkien takaata löytyi. Mutta jokusen kivan blogin olen ehtinyt sitä kautta jo bongaamaan. Erästä blogia suosittelin ystävällenikin, jolla on ko. blogistin kanssa samanlainen elämäntilanne. 

Viime päivät olen lähinnä vain maannut kipeänä, mutta tänään oli olo jo niin hyvä, että päästiin penskojen kanssa pihalle pulkkailemaan...ja kun kerran kunto antoi myöden, niin suuntasin Kirppislandia Vilpertin avajaisiinkin.

Kuten aina avajaisissa, siellä oli melkolailla tungosta, eli myyjät saivat melko todennäköisetsi hyvän myyntipäivän :) 

Kirppis oli ensisijaisesti suunnattu lastenvaatteiden myyntiin, mutta siellä oli muutama rivi varattuna myös aikuisten vaatteille. Osa käytävistä oli tilavia, mutta osa oli kyllä melkosen kapeita. Toki siihen ahtauteen vaikutti avajaisryysis, mutta jäin kyllä aidosti pohtimaan sitä, että mahtuuko käytävällä kulkemaan tuplarattaat, jos toisesta suunnasta tulee tavalliset rattaat vastaan?
Tosin samaa "ongelmaa" olen nähnyt vähän joka puolella. Onneksi ongelma ei ole enää omani, koska luovuimme tuplien käytöstä jokunen aika sitten :)

Myynnissä oli hyvinkin edukasta tavaraa...sekä selvää ylihinnoittelua. Eli ihan samalla kaavalla mentiin tämänkin asian suhteen, kuin kaikkialla muuallakin. Kassoja kirppiksellä oli 2 ja jos molempia käytetään myös jatkossa, on se iso plussa. Täälläpäin kun ei yleensä ole tuon kokoluokan kirppiksissä (166 paikkaa, muistaakseni) kuin vain yksi kassa käytössä ja ajoittain se tuotattaa hieman isompaakin ruuhkaa kassalle. Ja ehdoton plussa muihin Turun seudun lastenkirppiksiin verrattuna on SUNNUNTAIAUKIOLOT!

Todennäköisesti käväisen ko. kirppiksellä uudemmankin kertaa, vaikka se onkin melko kaukana kaikista muista kirppiksistä. Mutta kunhan tulee kesä ja Maskun Riviera kutsuu (mähän siis olen kesällä rantakunnossa!) polskimaan lätäkköön, niin äkkiäkös sitä samalla sitten piipahtaa kirppikselläkin :D

Tämän postauksen kirppislöytösaldo on pelkästään Vilpertin satoa. Kävin kyllä myös PikkuSiilissä, KCM:ässä, Mollamaijassa sekä Raision Aarre-aittakirppiksellä (toteamassa sen, ettei sitä ole enää) mutta kaikkialla oli tarjolla pelkkää ei oota. Joko hyllyt huusivat tyhjyyttään, myynnissä oli samaa tavaraa kuin viimeisen vuoden on ollut, tai sitten hinta ja laatu ei vaan kertakaikkisesti kohdannut. Ja toki pitää sekin myöntää, ettei näitä isompia kokoja ihan samaan tahtiin löydä, kuin pieniä.

 Hello Kitty tossut koko 22-23, 2€

 Lindex paita 110 cm 3€

Ticket to heaven neulehuppari 116 cm 5€


4 kommenttia:

  1. Ihana toi Ticksun neulehuppari!!!

    VastaaPoista
  2. Huppari oli kiva löytö. Kunnoltaan se oli ihan uudenveroinen, joten raaskin siitä vähän enempi maksaa :) Ticketiltä meillä ei muistaakseni sisävaatteita aiemmin ole ollut, mutta kaveri on niitä kovasti kehunut :)

    VastaaPoista
  3. Jos Lindexin paidasta maksaa 3e, niin toi Ticketin hupparin hinta on todella edullinen :)
    Menen itse tänään tutustumaan Vilperttiin.

    VastaaPoista
  4. Kiva raitahuppari :)

    Paljon onnea vaan, paljon onnea vaan...
    Onnea hirmusesti huomisen 2-vuotis päivän johdosta :)

    Taevahan Tosi

    VastaaPoista