perjantai 3. helmikuuta 2012

80 löytöä

Jaahas, mistäköhän sitä sitten aloittaisi. Jos vaikka tällä kertaa laitan vaatteet esiin niiden ostopaikkojen mukaan, niin näette vähän, että mitä löytyi ja mistä :)

Kävin pitkästä aikaa Ideakirppiksellä, josta löytyi yllättävän paljon kaikkea meille sopivaa. Ja vinkiksi kaikille Turunseutulaisille, että Ideakirppistä vastapäätä on Vaasan & Vaasan tehtaanmyymälä, josta saa halpaa leipää, eli kannattaa poiketa siinäkin, kun käy kirppiksellä :D

 Muumi-setti 3€
Joskin tässä setissä oli sellainen hassu juttu, että tunika oli kokoa 86 cm ja leggarit kokoa 98 cm. Mutta koska ne molemmat passaa meille, niin ei haittaa.Tosin tuo koko 86 cm on kyllä siinä ja siinä että onko hihoista nafti, mutta toivossa on hyvä elää :D Tunika on huippukunnossa, mutta leggareissa on jo aimo annos haalistumaa. Mutta olisin maksanut sen 3€ pelkästä tunikastakin, niin ei sen niin väliä.

 Lindex mekko 92 cm 3€

 H&M housut 92 cm
Ostin samanmoiset noin viikko sitten kahdessa eri koossa joista pienemmät olivat 86 cm. Niille ei käyttöikää ihan hirmuisesti jää, joten oli kiva löytää nämä kokoa isommatkin :)

 Lindex mekko koko 92 cm 3,50€
Miten voi bongata Chefin lapsineen ensi kesänä? No tietenkin siten, että Chefin tunnistaa siitä, että hänen lapsillaan on tämäntyylisiä mekkoja päällä vaaleanpunaisena, vihreinä ja ruskeina ;)

 Lindex toppi 98 cm 0,20€

 Bamsehattu 0,50€

Neulemyssy 2€
 Hello Kitty-myssy 1€

 H&M mekko 146 cm 1€

 H&M neule 1€

Hello Kitty huppari 146/152 cm 3€

Piipahdin myös PikkuSiilissä ja pohdin nyt kovasti, että mitä siitä kirjoittaisin. Olen jo monen monta lausetta tähän rustannut, mutta aina olen ne päätynyt poistamaan. Ehkäpä kerron tässä kohtaa nyt sen, että olen pettynyt. Taas. 

Löydöt olivat kyllä ihan hyviä ja tiskin takana palveli aina niin ystävällinen ja hyväntuulinen "M", mutta väkisinkin tulee pohdittua, että tekeekö mieleni enää käydä PikkuSiilissä. Ainakaan tällä hetkellä ei tee. Aika näyttää että miten sitten jatkossa.

 H&M pipo 0,50€

 H&M collarit 104 cm 3€

 Lindex leggarit 110-116 cm 0,50€

 Lindex tunika 116 cm 2€

 H&M ja Lindex leggarit 116 cm 1,50€/kpl

H&M kesämekko 116 cm 3€

 Kirppis-Center Manhattanilta löysin kivaa vaatetta kesäksi. Mä NIIN jo odotan kevättä ja kesää. Nämä -20 asteen pakkaset ei ole ihan mun juttuni, hyrrrr...

 Lindex tunika 86 cm 2€

 Disney tunika 86 (92) cm 2,50€

 Lindex fleecetakki 92 cm 2€

 H&M hame 92 cm 1€

 Zara legginssit 98 cm 1€

 H&M mekko 98 cm 2€

 Lindex paita 110 cm 1,50€
Kuva toi tahran esiin...jos ei lähde pesussa, teen tästä pirtsakan kevätpipon :)

 Paita 134/140 cm 1,50€

 Blocker leggarit 140 cm 1,50€

Miesten t-paidat 2€/kpl


Sitten kävin vielä Mollamaijassa. Sinne on jotenkin niin kovin hankala aina mennä, kun sitä parkkiruutua saa etsiä (iso auto ja huono parkkeeraja) mutta tällä kertaa ruutu löytyi suht kivuttomasti ihan läheltä. Mua hyvin harvoin onnistaa Mollamaijan suhteen, mutta tällä kertaa taisi onnistaa sitten useamman reissun edestä :D

Otsikko taisi muuten olla aika raflaava, sillä mainostin siinä tehneeni 80 löytöä. Ja niin teinkin. Löydöistä 40 tosin oli sukkapareja :D :D :D

20 paria sukkia koko 22-24 2,50€
 20 paria sukkia koko 22-24 2,50€

 MOS legginssit 92 cm 2€

 Moonsoon polvihousut 92/104 cm 3,50€

 Gymboree legginssit 92 cm 3€

 Molo velourhame 98/104 cm 6€

 Lindex tunika 98 cm 2€

 Ciraf huppari 104 cm 3€

 H&M caprit 140 cm 1€

 Urban girl toppi 152 cm 1€

 Ellos trikoohuppari 146 cm 1,50€

Lindex farkkuhame 146 cm 2€


10 kommenttia:

  1. Tosi mahtavia löytöjä!! Samoissa paikoissa käyn välillä, mutta harvoin löydän mitään, ainakaan tuohon hintaan!
    Olisi mielenkiintoista kuulla tarkemmin, mikä PikkuSiilissä sinua mietityttää?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :)

      Tarkentaminen on vaikeaa, mutta sanotaanko niin, että arvostan sitä että asiakas saa hyvää ja asiakaslähtöistä palvelua. Enkä tällä hetkellä koe, että sitä sieltä aina (tai edes riittävän usein) saisi.

      Enkä itseasiassa puhu nyt edes itsestäni, vaan enemmänkin yleisellä tasolla.

      Poista
    2. Moikka! Kallis paita tuo yksi, mistä teet ehkä pipon 150 € :D tainnu pilkku jäädä välistä ;)
      Itekin kävin tänään PikkuSiilissä ja petyin taas.. mä en löydä pojalle vaatteita ollenkaan kirppikseltä.. ainakaan sellasia mitkä miellyttää silmää, eikä siellä kyllä olekaan oikeaa kokoa.. joko on vauvan vaatteita tai sitten liian isoja.. Tosin se avattu lelukauppa on aika kiva :) poika iski silmänsä sellaiseen puiseen paloasemaan.. pitää varmaan käydä ostaan se sille :)

      Kiva kun olet alkanut taas päivittään blogias tiheämmin :) ja varsinki kun on muutakin asioita kuin pelkkä kirppistely :)

      Poista
    3. Oho...ei se tosiaan ihan tuota summaa maksanut. Nyt se on korjattu hieman todellisemmaksi luvuksi :D

      Blogipäivityksiä on luvassa itseasiassa nyt erittäin tiuhaan tahtiin, sillä päätin aamulla, ettö seuraavan viikon ajan (alkaen tänään) kuvaan ja kirjaan syömiseni teille ylös. Ehken sitten niin helposti sorru mättöämään safkaa napaan, kun joudun joka ikisen suupalan kertomaan ja julkaisemaan kuvan kera.

      Poista
  2. Pikkusiilistä puheenollen,; Oletko kokeillut siellä myynnissä olevia syötäviä kakkukuvia?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole kokeillut. On kyllä monasti ollut harkinnassa, mutta se on lopulta jäänyt aina harkinnan tasolle :)

      Poista
  3. Hienoja löytöjä olet taas kerran tehnyt! Tuo Muumi setti on tosi suloinen, mutta olen havainnut samaa että hyvin usein tuon saman sarjan housut ovat menneet tosi huonoon kuntoon eli ovat reilusti haalistuneita ja yksinkertaisesti kulahtaneen näköiset.

    Minuakin kiinostaisi mikä nyt PikkuSiilessä tökkii? Jos kerran kassahenkilökin oli mukava, niin en oikein ymmärrä miksi siellä ei asiakaspalvelu toimi tai ole sellainen minkälaista toivoisit saavasi?? Olen hieman hämmentynyt, sillä tavallisesti olet aina kehunut PikkuSiili kirppistä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :)

      Ilmeisesti tuossa printtikuosissa on käytetty jotain muutoin heikkolaatuisempaa kangasta, koska se on tosiaan melko kulahtanut.

      PikkuSiilissä on pajon hyvää. Siellä on hyvää tavaraa, olen lähes poikkeuksetta myynyt siellä hyvin ja kassan takana on tosiaan monasti "M", joka on oikein kivantuntuinen ihminen. Eli kyllä siinä PikkuSiilissä on edelleen kehuttavaa :)

      En halua lähteä sen enempää ruotimaan niitä asioita minkä vuoksi mun ei tee mieli ko. paikassa käydä. Näin lähinnä siksi, että vaikka toin pettymykseni tätä kautta julki, en kuitenkaan halua lähteä "mollaamaan" mitään tai ketään.

      Syyt pettymiseeni ovat tosiaan asiakaspalvelupuolella, mutta sen enempää en halua asiasta puhua.

      Olen edelleen sillä linjalla, etten halua PikkuSiiliin mennä, mutta toivon toki kovasti, että homma muuttuu siihen suuntaan, että siellä olisi taas kiva käydä :)

      Poista
  4. Pikkusiilistä... Mun sisko taas ei tykkää käydä siellä, kun se ei oikein ikinä löydä sieltä mitään ja on kait kalliit hinnat... :/ (eli ei varmaan sikskä löydä et on sit kallista vaiks jotain kivaa oliski).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Välillä siellä on kallista ja välillä halpaa. Joten kannattaa kuitenkin käydä välillä kurkkimassa josko sieltä jotakin löytyy :)

      Poista