torstai 23. helmikuuta 2012

Iltapuku kirppikseltä?

Olen menossa toukokuussa juhliin, joihin pitää pukeutua vähän hienommin. Kaapissani on vain liian suuri kotelomekko, sekä muutama lyhyempi mekko, jotka eivät ko. juhliin oikein sovi. Edessä on siis elämäni ensimmäisen iltapuvun osto.

Kävin jokunen päivä sitten Halosella katselemassa minkälaisia pukuja siellä on myynnissä ja muutama melko kaunis sieltä sitten löytyikin. Olin ajatellut, että musta puku on aina varma valinta, mutta lopulta päädyinkin siihen, että keltainen puku voisi olla paras, sillä sitä voisi käyttää sitten vaikka jonkun häissäkin. Musta on häihin melko tumma, vaikka sitä kuinka värikkäillä asusteilla piristäisi.

Keltaisia pukuja ei vaan valitettavasti ollut Halosella tarjolla. Kaipa niistä jostakin muusta paikasta löytyisi, mutta koska en ole valmis maksamaan puvusta yli 200€, pohdin että pukuvuokraamo voisi olla se kaikkein järkevin. 

Otin sitten niistä pukuvuokraamohinnoista selvää ja melko suurissa summissa pyörittiin. Ehkä sitten kuitenkin olisi järkevämpää ostaa oma? Muutaman käyttökerran jälkeen oma puku on maksanut saman summan, kuin vuokrattu. Toisaalta taas olisihan se kiva pitää yllä eri juhlissa erilaista pukua. Hankalaa.

Kovinkaan kauaa ei tarvinnut pukupähkäilyä jatkaa, sillä uskokaa tai älkää...mä taisin ehkä löytää sopivan puvun kirppikseltä! Keltainen se ei valitettavasti ole, mutta tykkään kyllä tästäkin väristä. En kyllä uskalla vielä innostua ihan hirmuisesti, sillä matkassa on vielä yksi mutta. Puku on liian pieni. 

Periaatteessa se on tässä kohtaa hyvä asia, sillä jos puku olisi nyt sopiva, olisi se toukokuussa liian suuri. Mutta tässä kohtaa nyt vähän jännittää, että onkohan se niin pieni, etten siihen vielä toukokuussa mahdu?

Tavoitteenani on pukuun mahtua, mutta jos en mahdu, niin sitten vuokraan itselleni sen keltaisen puvun. Tarkoitukseni on tähän pukuun kuitenkin ennemmin tai myöhemmin mahtua, joten kyllä sillekin käyttöä joskus tulee :)

 Name it paita 92 cm 3€

 H&M neulebolero 110-116 cm 1,90€

 Only huppari 1€

 Puma paita 2€

Kelsey Rose iltapuku 29€

10 kommenttia:

  1. Siis aivan IHANA iltapuku! :) todella kaunis :) ja voihan sitä sitten toukokuun alussa katsoa, jos pitää hieman kaventaa juhlia varten :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :)

      Mä itse ihastuin tuohon ensisilmäyksellä...se on todella kivan värinen (passaa mielestäni ihooni ja hiuksiini) mutta tosiaan vähän nafti. Tai aika paljonkin :D :D :D

      Pienentää sitä ei varmastikaan tarvitse, sillä se on tosiaan melkolailla pieni. Aika tosiaan näyttää, että mahtuuko puku kiinni h-hetkellä vai ei. Jännää! :D

      Poista
  2. Aivan huippu ihana mahtava iltapuku!!! Minäkin haluan tuommoisen, vaikkei ole edes juhlia tulossakaan :) :)
    Tykkään niin tuosta edustan laskoksista, ois just mun juttu! Ja värikin on niin herkku :)

    VastaaPoista
  3. Tosi ihana iltapuku!
    Onko tuo Puma huppari (tosi edullinen muuten) lapselle vai sinun kokoa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :)

      Huppari on mulle. Pyrin laittamaan aina lasten vaatteista koon esiin ja jos ostan jotakin miehelle, mainitsen siitä erikseen.

      Eli kaikki ne missä ei ole kokoa, on mun :) Sattuneesta syystä kun en halua niitä kokoja ilmottaa :D :D :D Paitsi ehkä nyt voisin jo sen tehdä. Puman paita oli M-kokoinen ja prikulleen sopiva :D

      Poista