keskiviikko 8. helmikuuta 2012

Ompeluhaaveita ja kirppistelyä

 Sain tänään IHANAA postia <3


Pari viikkoa sitten laitoin tilausta menemään kahdelle irtonumerolle ja vihdoinkin lehdet saapuivat. Mulla on kankaat pikkutyttöjen liivimekkoihin ja kaikkien kolmen takkeihin...kaavat vaan puuttuu. Liivimekon kaavat löysin heti ja eiköhän tuolta takkiinkin kaavat löydy, sillä tarkoitukseni on tehdä takki hupparin kaavoilla.

Mutta älkää turhaan vielä innostuko...mä lupaan takit ja mekot valmiiksi 2012 aikana...joka on melko laaja lupaus :D

Blogini lukija Johanna sai postia myös ja posti oli kuulemani mukaan mieluisaa. Eli arvonnan palkinto meni perille. Tässä teillekin kuvaaneulebolerosta, jonka Johannan tyttö sai.



Pari päivää sitten kävin kirppislandia Vilpertissä. Kuin tilauksesta sieltä löytyi pienimmälle aurinkolasit. Kevätaurinko (joo, kevät on mun mielestäni ihan kohta täällä!) on porottanut muutamana päivänä siihen malliin, että arskoille on käyttöä :D

Löysin itselleni muutamia vaatteita, sekä kysymysmerkkipaidan. Kysymysmerkki se on siksi, etten vielä tiedä mitä sillä tekisin. Mutta eiköhän se selviä :D

 Baby Bandzit 2,50€

 Itsetehty? mekko koko noin 92 cm 1€

 Lego tunika 110 cm 4€

 Bmlue seven mekko 140 cm 1€

 H&M shortsit 1,50€

Vero Moda paita 1€

 Gina tricot legginssit 1,50€

 Vero Moda toppi 2€

Puma treenipökät 3€

 Vyöt 0,50€/kpl

Finnwear paita 3€

Ja tämä on nyt siis se kysymysmerkki. Kokolappua siinä ei ole, mutta silmämääräisesti se on esikoisen kokoa. Joskaan en ostanut sitä hänelle, vaan nuorimmalle. Ostin tämän siksi, että se kangas oli pehmoista ja kovasti tekee mieli tehdä siitä nuorimmalle hame. Keskimmäiselle tein moisen lilasta kankaasta jo jokunen tovi sitten, mutta pienemmältä moinen vielä puuttuu.

Pitänee kysyä esikoiselta haluaako hän paidan käyttöönsä (koska mä kyllä tykkään siitä ihan paitanakin) vai saako äiti tuunata sen pikkusiskolle hameeksi :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti