sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Chef diettaa: Valoa tunnelin päässä?

Mistäköhän sitä sitten aloittaisi. Jos aloitan vaikka siitä, etten ole vieläkään päässyt ruotuun. Muutama päivä meni jo ihan kohtuullisesti, mutta kun se motivaatio puuttuu niin se puuttuu. Ja silloin on aivan turha yrittää laihdutella.

Elämäni on juuri nyt melko stressaavaa...sanotaanko niin, että olen henkisesti melko kovilla. Juuri nyt tuntuu siltä, ettei musta vaan yksinkertaisesti ole tähän. Ei ole halua, ei motivaatiota, ei intoa.

Toki haluaisin laihtua, mutta en selvästikään halua sitä riittävästi, koska tilanne on mikä on.

En käynyt aamulla vaa-alla, koska ärsytti. Odotettavissa kun ei tosiaan ole miinusta. Joskaan ei kyllä kovin suurta plussaakaan pitäisi olla. Paino keikkunee melko samoissa kuin viime viikolla. 

Tänään aloitin laihduttamisen. Kuten eilenkin. Ja edellispäivä. Todennäköisesti aloitan laihduttamisen taas huomenna uudestaan. Ja ylihuomenna.

En voi luvata teille onnistumista ja isoa miinusta ensi sunnuntain punnitukseen, koska en voi luvata sitä edes itselleni. Kaikki on nyt ihan avoinna.

Mutta kaksi lupausta voin tehdä. Ja teenkin. 

Ensi viikolla käyn ostamassa uuden salikortin. Ja sunnuntain punnituksessa vaakalukema on sama tai pienempi, kuin mitä viime sunnuntaina.

Eli vaikka en välttämättä laihtuisikaan, niin palaan uudestaan siihen elämään jossa liikun...vaikka sitten vain painoa (ja mieltäni!) ylläpitääkseni. Toki se laihtuminen olisi suotavaa, mutta jos en laihdu niin sitten en laihdu...laihdun sitten joskus muulloin, kun elämä kuljettaa muilta osin eteenpäin vähän tasaisempia raiteita.

Eli vaikka tilanne nyt on aika ikävä ja mieli on alalkuloinen, niin kyllä mä sitä valonpilkahdusta olen tunnelin päässä havaitsevinani :)

Chef


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti