keskiviikko 25. heinäkuuta 2012

Lisää kierrätyskangasmekkoja

Kyllä vaan ompeleminen on kivaa!

Tänäänkin ompelin mekkoja. Olin jo etukäteen leikannut kankaat ja ommellut sivusaumat, koska se kävi saumurilla niin näppärästi. Nyt, kun lainasaumuria ei enää ole, eikä omani ole vielä kotiutunut, pitää pärjätä ilman. Kyllä nuo sivusaumat olisi ompelukoneen siksakillakin ommellut, mutta tulipahan nyt ainakin sitten kestävät, kun ne saumurilla surautin.

Jälleen kerran tein mekkoja vanhasta lakanakankaasta. Muistaakseni olen ostanut kankaan joskus kirppikseltä ja jos en aivan väärin muista, niin se on ollut verho. Mutta kyllä se mielestäni ihan lakanakangasta silti on. Samaisesta kankaasta olen tehnyt tytöille Pöllin (pöllö) joka on pienimmän tärkeimpiä unileluja.

Nyt Pölli-kankaasta tuli kaksi söpöä mekkoa. Toinen jäi kotiin tuolle nuoremmalle ja toinen lähti postissa uuteen kotiin, yllätyksenä :)





Tämä kolahtaa pian erään pikkuneidin postiluukusta :)
 

4 kommenttia:

  1. Ihana! Ja ne muutkin mekot aivan ihania! Kunpa itsekin jaksaisi keskittyä koneen ääreen kokeilemaan onnistuisiko :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :)

      No tuo ei onneksi ihan hirmuisen pitkää keskittymistä vaadi, koska noita kyllä tekee melko liukuhihnalla. Ainoa hankaluus oli se kaavan piirtäminen...siinä menin alkuun vähän metsään :D Mutta onneksi huomasin sen ennen ensimmäisen mekon leikkuuta :)

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Niin onkin kivaa. Kun vaan nyt saisin sen saumurin pikapikaa :D

      Poista