tiistai 17. heinäkuuta 2012

Uusimmat kirppislöydöt ja pari sanaa omasta myynnistä

Mulla on parhaillaan kirppispaikka...ollut jo parisen viikkoa ja mukavasti on tavara pöydästä liikkunut. On jälleen hassua huomata, miten sellaisetkin tavarat joiden ei usko olevan sieltä myyvimmästä päästä, katoaa sieltä ensimmäisenä. Niin ne ihmisten tarpeet on erilaiset :)

Käyn siivoamassa pöydän joka toinen päivä ja teen samalla lisäyksiä. Yllättävän hyvin ovat omatkin vaatteeni liikkuneet, vaikka ajattelin, ettei niille ihan hirmuisesti olisi kysyntää. Hinnoittelinkin ne tosin mielestäni matalasti, koska toiveenani on, etten joutuisi sieltä kassikaupalla tavaraa kotiin tuomaan. On ihanaa saada kaappeihin taas vähän tilaa, jotta sinne mahtuu uudet, tulevat löydöt vähän paremmi.

Tällä kertaa varmoja myyntimenestyksiä ovat olleet tuttuun tapaan lelut, sekä kirjat. Lisäksi kengät ovat menneet kuin kuumille kiville. Myös ulkovaatteita on mennyt oikein kivasti...ja toppavaatteetkin myyvät!  Uuteen kotiin onkin matkannut jo peräti 3 toppapukua ja muutama toppatakki. En siis ole ainoa, joka ostaa jo hyvissä ajoin etukäteen, mikäli sopiva löytö kohdalle kopsahtaa :)

Moni miettii, että kannattaako kirppiksellä myydä kesällä?! Kannattaa. Mä olen joka kesä ja vieläpä nimenomaan heinäkuussa ottanut pöydän. Ja aina olen kokenut sen kannattavaksi. Ihan samaoissa summissa euromääräisesti silti pyöritään sen myynnin suhteen, oli sitten kesä taikka talvi.


Viimekerralla löysin muutaman vaatteen keskimmäiselle jemmaan. Pitää vielä hetki odotella että tyttö kasvaa oikeaan kokoon, mutta eiköhän nämä joskus hälle passaa :)

Esikoiselle löysin Harry Potter-kirjan, joka on ollut kirjastosta ja ikuisuuden lainassa...muut osat kyllä saisi, mutta ykkösestä on mukavin aloittaa. Nytpä se sitten löytyy kotoota :)

H&M villakangastakki 116 cm 4,20€
 
 Lindex Bamse velourhousut 116 cm 2€

 Harry Potter-kirja 4€

Tapettirulla 2,50€
Tätä saatan jopa käyttää seinälle...tai sitten menee lattiansuojaksi maalatessani.


2 kommenttia:

  1. Hyvä löytö tuo villakangastakki! Kelpaisi meillekin :)

    VastaaPoista
  2. Niin oli. Vielä kun löytäisi toisenkin, pienemmässä koossa :)

    VastaaPoista