sunnuntai 23. syyskuuta 2012

Uudet kengät roskiksesta

Tänään vietin itsekseni siivouspäivää ja olin mitä aikaansaavin. Lajittelemme roskat ja koska se tarkoittaa käytännössä useampaa roskista (paperi, pahvi, lasi, metalli, poltettava) niin roskikselle pitää kävellä sitten useampi reissu...kaikki kun ei mahdu mukaan kerralla. Ensin vein pahvit ja tunnin kuluttua kävin viemässä lasit ja metallit. Tällön huomasin jonkun tuoneen roskakatokseen melkoisen makeat bootsit. 

Silmämääräisesti ne näyttivät siisteiltä ja ehkä jopa sopivilta kooltaan...joten pakkohan niitä oli alkaa enempikin tarkastelemaan. Kokolappua en löytänyt, mutta kengät olivat tosiaan todella hyvässä kunnossa ja aitoa nahkaa, joten toki niitä piti sitten sovittaa. Kengät olivat roskakatoksessa selvästi mua varten, koska ne sopivat jalkaan, kuin nakutettu :D
Sinänsä en ole bootsi-ihmisiä, mutta nämä tulevat aivan varmasti käyttöön, sillä siivouksen lomassa pohdin sitä, miten pitäisi löytää korottomat tai leveäkorkoiset saapikkaat, koska omistan vain yhden syysnilkkurit, joilla voin lapsia pitkänkin päivän. Ja siellä ne sopivat kengät sitten olivat. Roskiksessa.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti