keskiviikko 3. lokakuuta 2012

Parvisängyn tuunausta

Löydettiin esikoiselle uusi sänky. Idea parvisängystä syntyi kesäisellä lomareissullamme, jossa tyttö nukkui hotellissa parvisängyssä, pitäen siitä kovasti. Yleisestiottaen olen aina pitänyt parvisänkyjä aika typerännäköisiä rotjakkeina, mutta koska meillä on tilaa hyvin vähän, niin näinkin siinä lopulta enemmän positiivisia, kuin negatiivisia puolia.

 Suunnitelmanani oli sijoittaa parven alle sohva, jotta likalla olisi kavereineen lisää istumatilaa huoneessaan. Alakerran uudelleensisustuksen yhteydessä osa modulisohvastamme jäi ns. ylimääräiseksi, joten siirsin siitä palan likan sohvaksi. Mahdollisesti ostan siihen kankaan ja huputan sen, mutta ainakin toistaiseksi sohva saa olla huoneessa tuollaisenaan sillä kyllä se sinne passaa noinkin. Huoneessa kun on iso musta kirjahylly, joten samaa väriä löytyy entuudestaankin.

Väriltään parvi oli alunperin lakattu mänty (eli aika kamala) joten maalasin sen huoneeseen vähän paremmin sopivaksi. Lisäksi näytin sängylle vähän sahaa ja santapaperia, sillä sängyn alle kuului alunperin pöytälevy ja sen päälle hylly, jota jouduin vähän modifoimaan, jotta sain sen aivan sänkyn sälepohjan alle, kuten halusin.
 Maalit löytyi omasta takaa, joten sängyn tuunaus ei tullut maksamaan euroakaan. Ja koska sänky itsessään maksoi kahvipaketin verran (1,50€) oli projekti kokonaisuudessaankin erittäin edullinen.


4 kommenttia:

  1. Hieno.
    Meillä isompi nukkuu parvessa myöskin ja on aina tykännyt sängystään.

    VastaaPoista
  2. Huippuhieno sänkyratkaisu ja hienosti väritetty. Ja tolleen saa tosiaan tosi kätevästi tilaa lisää huoneeseen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Meillä tuo parvi on tosiaan ainoa mahdollisuus, sillä ilman sitä ei sohvaa huoneeseen mitenkään saisi.

      Poista